The Bootleg Sixties

The Bootleg Sixties

Guess what: de beste Sixtiesmuziekshow van de wereld is terug met een vernieuwde show!

Met een spectaculaire show zetten de heren van The Bootleg Sixties al jaren de theaters in Europa op hun kop. Avond na avond vullen zij theaterzalen met de meest legendarische songs uit de sixties: o.a. The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones, The Who, CCR, The Moody Blues, … Kortom: een swingende ode aan de beste muziek van de jaren zestig.

De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel waan je je met The Bootleg Sixties terug in de jaren zestig, met maar liefst drie screens met bewegend beeld. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek, aan het eind van de avond staat de zaal gegarandeerd op zijn kop.

The Bootleg Sixties speelden o.a. in Buckingham Palace, in de O2-Arena voor 17.000 man en in Las Vegas in het theater van het Suncoast Casino. De band bestaat uit: Den Pugsley (zang, bas); Steve Phypers (drums, zang); Jamie Cook (zang, gitaar); Chris Skornia (keyboards, zang); Tony Skeggs (gitaar; zang).

This band is amazing! They’re just the best band of their kind in the world’ Sir Elton John

Showdate: Vrijdag 13 mei 2022 (20.30 uur) CC Stroming – Berlare

Tickets:

Nu beschikbaar, ga naar onze ticketpagina (in menubalk bovenaan).