Cloudbusting – 40 Years of Kate Bush

Cloudbusting – 40 Years of Kate Bush

Van een stem zoals die van Kate Bush is er geen tweede. Totdat je zangeres Mandy Watson van de vijfkoppige Engelse formatie “Cloudbusting” aan het werk hoort. Zij weet de unieke sound en emotie van de meeslepende songs, die Kate Bush de wereld heeft geschonken, zo identiek te vertolken dat je gelooft dat de diva in eigen persoon op het podium staat.

In de show “40 Years of Kate Bush” beleven de muzikale schatten uit het repertoire van Bush, zoals ‘Wuthering Heights’, ‘Babooshka’, ‘Don’t Give Up’, ‘Running Up That Hill’ en ‘The Man With The Child In His Eyes’, een indrukwekkende renaissance! Dat beamen ook de muzikanten van Bush, die ooit met haar optraden. Zij zeggen: ‘Het is alsof we Kate zelf horen

De muzikale verdiensten van Kate Bush zijn legendarisch. Wereldwijd zijn haar songs nog dagelijks te horen, vele ervan groeiden uit tot ware klassiekers. Dit jaar staat ze met niet minder dan 6 songs in de “Classics 1000” bij Radio 1. Haar ontroerende en hartverwarmende songs inspireerden de leden van Cloudbusting om haar werk levendig te houden voor de jongere generatie muziekliefhebbers. Ook zij zijn getuige van de gave van Kate-lookalike Mandy Watson. Hoe zij haar idool natuurgetrouw neerzet op het podium, met dezelfde flair en dezelfde warme band die Kate Bush zo geliefd maakte. Veel bezoekers worden zo gegrepen door Mandy’s performance, dat ze keer op keer de show willen terugzien.

Visuele projecties en filmfragmenten van Kate Bush, maken dit “Cloudbusting”-eerbetoon tot een ervaring die je helemaal onderdompelt in de muzikale verbeeldingskracht van Kate Bush.

Cloudbusting” have been championed by BBC ONE as one of the most authentic tributes in the World!

Utterly, surreally brilliant” – CLASSIC ROCK MAGAZINE

Showdate: vrijdag 25 maart 2022 (20.30 uur) CC Stroming – Berlare

Tickets:

Nu beschikbaar, ga naar onze ticketpagina (in menubalk bovenaan).