The Johnny Cash Roadshow


Johnny Cash, een van de belangrijkste Amerikaanse singer-songwriters van de 20e eeuw kreeg vanwege zijn zwarte pakken de bijnaam “The man in black”. Met zijn typische bas-baritonstem werd hij ook een van de invloedrijkste zangers van de eeuw.

De filmhit “Walk the line” is een mooie weergave van zijn indrukwekkende carrière maar vertelt ook zijn leven achter de glitter en glamour.

Na z’n overlijden in 2003 kroop Clive John in de huid van Johnny Cash en zorgt sindsdien voor een kippevel-reïncarnatie. Dit is niet zomaar een tribute maar een ware belevenis, net zoals de echte shows van Johnny Cash waren. Geen wonder dan ook dat de familie Cash “The Johnny Cash Roadshow” als enige tribute erkent! Rosanne Cash zegt hierover: “Clives gelijkenis met mijn vader is akelig echt”. Samen met The Spirit Band en Jill Schoonjans (in de rol van June Carter) brengt Clive John de geest van Johnny Cash weer helemaal tot leven.

De show neemt het publiek mee doorheen het rijke repertoire van Johnny Cash, met songs zoals “I walk the line”, “Folsom Prison blues”, “Ring of fire”, “A boy named Sue”, “San Quentin”, “Jackson”, “A thing called love” en vele andere. Het concert wordt ondersteund met beelden en clips die opgenomen zijn tijdens zijn leven. We nemen een duik naar de jaren 50 van de vorige eeuw en stappen op de “Orange blossom special” voor een muzikale roadtrip door de USA.

“The Johnny Cash road show” – Officially, the world’s n°1 music production!

Don’t miss this GREAT show!