Nog een wereldster in Berlare: Ellen Foley!

Ellen Foley werd in één klap wereldberoemd aan de zijde van Meat Loaf. Zij is het die hem van antwoord diende en deed smachten naar ‘The end of times’ in “Paradise By The Dashboard Light”, een duet dat uitgroeide tot een tijdloze klassieker. In het kielzog van deze megahit kende ze ook solo groot succes. Haar album “Night Out” behaalde platina en werd beloond met een award, het leverde twee nummer één-hits op “We Belong To The Night” en “What’s A Matter Baby”. De daarop volgende albums bevestigden haar klasse als rockartieste.
Ellen Foley verwierf ook faam als actrice. Ze vertolkte diverse rollen op Broadway en in tv-series als Nightcourt. Ze acteerde door de jaren heen al in vele films waaronder klassiekers als “Fatal Attraction”, “Tootsie” en “Cocktail” en meer recent in “Lies I Told My Little Sister”.
In 2014 verscheen een boek over haar leven en een nieuw album met de toepasselijke titel “About Time”, de internationale pers omarmde dit unaniem lovend.
Deze Amerikaanse rockdiva heeft nog steeds dezelfde rock ’n roll energy en performance, haar krachtige stemgeluid heeft nog aan niets ingeboet. In 2017 komt ze ook naar België voor enkele concerten. Met “The American Songbook 70’s & 80’s” brengt zij naast haar eigen hits ook klassiekers van andere groten uit de rock- en popwereld.

Dit wordt een avond om naar uit te kijken, mis deze levende legende niet!

Kijk alvast naar een  prachtige live-uitvoering van “Heaven Can Wait”, opgenomen in New York in 2015.