Programma 2018 – 2019

Herbeleef de glorietijden van Neil, in de sfeer van zijn legendarische 70’s-concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love at the Greek’.
‘Hello Again – The Story of Neil Diamond’ brengt het verhaal op de bühne van de man met de bronzen stem. Een muzikale reis door Neil Diamonds schitterende 50-jarige carrière, van The Bang Years tot vandaag! Al snel zal je er jezelf op betrappen dat je luidkeels aan het meezingen bent met al die tijdloze hits. Smeer dus nu al je keel voor ‘Sweet Caroline’, ‘Cracklin’ Rosie’, ‘Forever In Blue Jeans’, ‘Song Sung Blue’, ‘Beautiful Noise’, ‘Love On The Rocks’, ‘America’ en natuurlijk ook muziek uit de met een Grammy Award bekroonde film ‘Jonathan Livingston Seagull’.

Fairport Convention is de meest legendarische folkrockband in de Europese muziekgeschiedenis. De in 1967 opgerichte band werd de grondlegger van nieuwe folkbenaderingen, waardoor ze een voorbeeld werden voor vele bands in Groot-Brittannië en Europa. Fairport wordt in één adem genoemd met namen als Bob Dylan en The Byrds. Ze brachten tal van baanbrekende albums op de markt. Hun LP ‘Liege & Lief’ werd bij de BBC zelfs verkozen tot beste folkplaat allertijden.
De huidige bezetting bestaat uit oud-gedienden Simon Nicol (zang/gitaar) en bassist Dave Pegg (ook bassist van Jethro Tull). Verder ook Rick Sanders (violist), multi-instrumentalist Chris Leslie en op drums Gerry Conway (ex-Cat Stevens en –John Cale). De live-reputatie van Fairport Convention is na al die jaren onverminderd gebleken. Grijp nu je kans om deze supergetalenteerde muzikanten live te zien en te horen in jouw buurt.

Na uitverkochte shows in Australië, de UK en Europa, komen The Bootleg Beach Boys ook naar Berlare, dit met een zeer geslaagd eerbetoon aan California’s meest beroemde band The Beach Boys. De show bevat een mooie selectie van de grootste surfhits waarmee Brian Wilson en zijn companen grote faam verwierven. Maar ook de echte klassiekers als ‘Sloop John B’, ‘God Only Knows’, ‘Good Vibrations’, ‘I Can Hear Music’ tot en met ‘Kokomo’ worden op meesterlijke wijze en in perfecte harmonie gezongen. Dit wordt één groot zonovergoten muziekfestijn.

“Impeccable harmonies” (The Herald) – “Unbelievably accurate” (The Late Late Show)

Showdata:

Hello Again – The Story of Neil Diamond: 6 oktober 2018

Fairport Convention: 23 oktober 2018

The Bootleg Beach Boys: 24 februari 2019

Tickets:

Wees als eerste op de hoogte van de ticketverkoop en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Zie onze “Blijf mee”-pagina hiervoor.

Ticketverkoop voor “Hello Again” en Fairport Convention start op dinsdag 15 mei.