The Johnny Cash Roadshow

The Johnny Cash Roadshow

** NIEUWE DATUM! Zaterdag 20 november 2021 **

Blijf deze website of onze FB-pagina volgen voor meer info.

Johnny Cash wordt aanzien als een van de belangrijkste Amerikaanse singer-songwriters van de 20e eeuw. Vaak geassocieerd met countrymuziek, was het repertoire van Cash veel gevarieerder met invloeden uit de rock-’n-roll, rockabilly, blues, folk en gospel.

“The man in black” met zijn typische bas-baritonstem bracht opmerkelijke concerten (o.a. in gevangenissen) met een sobere begeleidingsband. De live albums “Johnny Cash at Folsom Prison” en “Johnny Cash at San Quentin” werden wereldwijd enorme successen.
(vervolgt onder video)

Zanger Clive John kruipt in de huid van Johnny Cash en zorgt voor een kippenvel-reïncarnatie. Het publiek wordt meegevoerd doorheen het rijke repertoire van Johnny Cash en songs zoals ‘I Walk the Line’, ‘Folsom Prison Blues’, ‘Ring of Fire’, ‘A Boy Named Sue’, ‘Jackson’, … ontbreken niet op de setlist.

Dit eerbetoon is niet zomaar een tribute, het is een belevenis zoals hoe de echte shows van Johnny Cash dat ook waren. Geen wonder dat de familie Cash “The Johnny Cash Roadshow” als enige tribute erkent! Rosanne Cash zegt hierover “Clives gelijkenis met mijn vader is akelig echt!

Tickets:

Hou de nieuwsbrief in de gaten voor de meest recente info.